Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Δείτε τα αποτελέσματα των εξετάσεων σας από το κινητό!


Δείτε τα αποτελέσματα των εξετάσεων σας από το κινητό!

Απίθανο κι όμως πλέον δυνατό! Ο όμιλος Βιοιατρική πρωτοπορεί και πάλι με την νέα εύχρηστη εφαρμογή για i-phone και με την οποία ο χρήστης , μέσω του κινητού του μπορεί να κλείσει ραντεβού με τον ιατρό του ακόμα και να φτιάξει το δικό του ιατρικό ιστορικό.

Η εφαρμογή με την ονομασία Biomed προσφέρεται δωρεάν μέσω του AppStore της Apple στους χρήστες i-phone. Με αυτήν οι χρήστες και πελάτες της Βιοϊατρικής, μπορούν να δημιουργήσουν το ιατρικό τους ιστορικό, απλά σαρώνοντας με την κάμερα του i-phone το ειδικό barcode που βρίσκεται στην κάτω δεξιά πλευρά στα αποτελέσματά των εξετάσεών τους. Επίσης ,μπορούν να κλείσουν ραντεβού για να εξεταστούν από κάποιον ιατρό ακόμα και να βρουν που βρίσκεται το πιο κοντινό σε αυτούς κέντρο Βιοιταρικής, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας του.

Τέλος, έχουν τη δυνατότητα να κουβαλάνε πάντα μαζί τους μέσα στο κινητό τους τον πλήρη ιατρικό τους φάκελο, ώστε να ανατρέξουν σε περίπτωση ανάγκης, όλα τα αποτελέσματα εξετάσεων που έχουν κάνει κατά καιρούς στα υποκαταστήματα του ομίλου.

Ανθή Αγγελοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου